duminică, 9 noiembrie 2014

Iubirile adevarate si impartasite nu ranesc,iubirile inchipuite,iubirile toxice,da.

Iubirile adevarate si impartasite nu ranesc,iubirile inchipuite,iubirile toxice,da.Cu totii gresim macar o data-n viata,in numele iubirii,din gelozie sau egoism insa atunci cand omul de langa tine te raneste in repetate randuri cu buna stiinta,fara sa ii pese de durerea ta e clar ca acesta nu te merita.
Nu te mai amagi cu vorbe frumoase,cu ganduri naive,cum ca te raneste din prea multa iubire pentru ca nu vrea sa te piarda,ca ti-a promis ca se va schimba.
Oamenii de genul asta nu se pot schimba,ei fac doar promisiuni,arunca cu vorbe in vant pentru ca stiu ca esti dependenta de ei si ii crezi.
Cine te jigneste nu te respecta deci prin urmare nu te iubeste.Unul dintre lucrurile esentiale pe care le-am invatat din al meu trecut este acela ca,iubirea inainte de toate inseamna respect.
Daca persoana de langa tine nu ti-l ofera,respecta-te tu mai mult si "da-l afara" din lumea ta.
Si daca il pastrezi si daca il lasi,tot te consumi si plangi dar parca lacrimile unei despartiri nu-ti ard atat de tare sufletul,precum cele provocate de o iubire toxica in care alegi sa ramai captiva pentru ca nu indraznesti sa spui: "AJUNGE,MERIT MULT MAI MULT DE-ATAT!".

VADUVA ANDREEA (10.11.2014)
http://randuriruptedinviata.blogspot.ro/