vineri, 27 octombrie 2017

"Antologia Prieteniei", vol. 2.


În sfârşit antologia-bijuterie este în mânuţele mele! 
De ce "antologia-bijuterie"? Începând de la copertă până la ultima pagină este o minunăţie. Şi nu exagerez, se vede munca depusă de fiecare-n parte. 
Editor, coordonator, graficieni şi nu în ultimul rând, autori. Cu toţii au pus suflet şi dragoste în această carte. La primul volum al antologiei am lipsit, din nefericire. Însă, de pe acum îmi rezerv un loc în următoarele apariţii. 
Mă găsiţi şi prin alte antologii (nu multe), dar niciuna nu se ridică la valoarea acesteia. Nu complimentez gratuit, este un adevăr. Mulţumesc editurii "Izvorul Cuvântului", lui Căprar Florin, Mirelei Minuţa pentru şansă oferită, lui Dumitru Dănăilă şi lui Girel Barbu pentru profesionalismul cu care au descris antologia...
Mulţumiri graficienilor : Mihai Cătrună, Nynna Vizireanu, Gabriela Preda Dinca ,Gianni Moramarco, Necsoi Stelian, Doina-Maria Constantin şi Ştefaniei Costache pentru "veşmintele" în care ne-au fost îmbrăcate poemele.
Felicitări tuturor! Sunt onorată şi bucuroasă să fac parte din "Antologia Prieteniei", vol. 2.

Iarna asta-i urâtă...

Ferește-mi iubirea de gerul aprig, Iarna asta-i urâtă, viscolește, e frig, Zăpada mi-apasă tic-tacul ce moare, Te văd lângă ea și ...