vineri, 13 aprilie 2018

Articol Cristian Ionuț Cărpenaru (booknation.ro)

Bună seara, dragii mei, Hristos a Înviat!
În urmă cu câteva zile, chiar înainte de Sărbătorile Pascale, am avut parte de o surpriză plăcută venită di partea domnlui Cristian Ionuț Cărpenaru-redactor booknation.ro
La cererea acestuia am trimis câteva poezii pentru a-și face o părere despre felul meu de-a scrie. Puteți s-o numiți și...promovare.
După spusele dânsului citez: "Din punctul meu de vedere meritați mult mai mult.".
Vă las o mică parte din articol...
"În lumea această sunt două feluri de îngeri. Cei care poartă aripile ostentativ, la vedere, și cei care le-au gravat pe pereții sufletului, așteptând să fie descoperite de bunătatea lăuntrică a celor din jur. Din cea de a două categorie face parte și tanăra poetă Andreea Văduva.
Incă aflată în faza de șlefuire a talentului versificator, juna mânuitoare a condeiului emană în poeziile sale ancestralitatea unui trăirism just, dar care incă tânjește după mângâierea panaceică, nu ca o cale de a se gudura, ci ca o dorință de cicatrizare a viforului interior în care nenumărate răscruci de drumuri se împletesc și se despletesc în geometrii de vise, gânduri și idealuri." 
Mulțumiri, BookNation.ro & Cristian Ionuț Cărpenaru

Ține-mă de suflet!

Ține-mă de suflet,   Și haide să fugim,   Într-o lume-n care,   Putem să ne iubim!      Căci astă lume, fato,   Știi bine, nu...