vineri, 13 aprilie 2018

Articol Cristian Ionuț Cărpenaru (booknation.ro)

Bună seara, dragii mei, Hristos a Înviat!
În urmă cu câteva zile, chiar înainte de Sărbătorile Pascale, am avut parte de o surpriză plăcută venită di partea domnlui Cristian Ionuț Cărpenaru-redactor booknation.ro
La cererea acestuia am trimis câteva poezii pentru a-și face o părere despre felul meu de-a scrie. Puteți s-o numiți și...promovare.
După spusele dânsului citez: "Din punctul meu de vedere meritați mult mai mult.".
Vă las o mică parte din articol...
"În lumea această sunt două feluri de îngeri. Cei care poartă aripile ostentativ, la vedere, și cei care le-au gravat pe pereții sufletului, așteptând să fie descoperite de bunătatea lăuntrică a celor din jur. Din cea de a două categorie face parte și tanăra poetă Andreea Văduva.
Incă aflată în faza de șlefuire a talentului versificator, juna mânuitoare a condeiului emană în poeziile sale ancestralitatea unui trăirism just, dar care incă tânjește după mângâierea panaceică, nu ca o cale de a se gudura, ci ca o dorință de cicatrizare a viforului interior în care nenumărate răscruci de drumuri se împletesc și se despletesc în geometrii de vise, gânduri și idealuri." 
Mulțumiri, BookNation.ro & Cristian Ionuț Cărpenaru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Supărări ce vin și pleacă...

Supărări ce vin și pleacă,  Au și ele rostul lor... Intră în suflet, te seacă, Te "călesc" pentru viitor. Un ochi plânge, alt...