miercuri, 11 iulie 2018

"Bogdania". 2018. Locul al 3-lea.


Aduc sincere mulțumiri juriului "Bogdania", pentru premiul obținut, domnului Ionel Marin, pentru dovada de omenie, și nu în ultimul rând, Dianei Adriana Matei, pentru cadou și gestul frumos. După cum probabil știți din postările trecute, nu m-am putut prezenta la acordarea premiilor, însă Diana, fiind și ea una dintre premiante (și prahoveanca de-a mea) s-a oferit să mi-l ia, că apoi, să mi-l trimită poștal. Eram convinsă că voi rata premiul prin reprezentare, dar nu a fost așa. Nu la acest concurs. Mă simt fericită și mândră cu fiecare realizare. Contează. Mult. Și se pare că cifra 3 îmi poartă noroc, în 2017 obținând tot "bronzul". Vă mulțumesc încă o dată, oameni buni și frumoși. Felicitări tuturor, succes și realizări.

Scurta recenzie a volumului aflat în pregătire, carte realizată în cadrul proiectului Concursul Național de Literatură „Eminescu la Oravița”, manuscris premiat la ediția 2018.

Am vrut să țin ascunsă această... victorie, dar mi-e imposibil.   Acum realizez că visul meu prinde contur. Recunosc, am avut noroc. ...