miercuri, 4 iulie 2018

Recenzie " Clepsidre Înaripate", Mircea Dorin Istrat, președintele Ligii Scriitorilor Români, filiala Mureș.

În urmă cu ceva vreme am apărut în antologia autorilor cu dizabilități din România (Clepsidre Înaripate - ed. Ecou Transilvan, coordonator Liliana Moldovan). Astăzi am primit, pe mail, o scurtă recenzie a acestei antologii, recenzie făcută de Mircea Dorin Istrat, președintele Ligii Scriitorilor Români, filiala Mureș. 
Mă bucură enorm faptul că mă număr printre co-autorii apreciați de domnia sa, citez:

"Citind acest volum de proză și poezie am remarcat câteva nume de autori a căror creație literară este remarcabilă: ESTERA și VALENTIN BĂLAN, NINA CABA, VALENTIN BORȘAN, LILIANA MOLDOVAN, LUCIAN IOAN MĂRGINEAN, (care a ilustrat volumul cu fotografii demne de luat în seamă), GEORGETA ANDREEA VĂDUVA, LIDIA LEAHU, MAGDALENA DORINA SUCIU. 
Poezia lor este matură, extrem de expresivă, plină de conținut, de fior, de vibrație, de imaginație, reconfortantă, o adevărată păcere când o citești, dovedindu-ne că au talent, multă simțire, suflet mare, bun și răbdător."

La nici o săptămâna de la primirea diplomei obținute la concursul "Eminescu la Oravița", acum am parte de o nouă bucurie. 
Înseamnă mult. Dacă mă întrebați pe mine știți ce vă voi spune, nu? 
Că nu scriu remarcabil, dar nici cel mai prost. 
Să fie de vină modestia? Nu știu, dar când aprecierile vin din partea "celor mari" mi-e greu să accept. 
Vă mulțumesc din suflet, domnule Istrat. M-au bucurat și emoționat cuvintele dvs. 
Felicitări tuturor colegilor de condei! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Supărări ce vin și pleacă...

Supărări ce vin și pleacă,  Au și ele rostul lor... Intră în suflet, te seacă, Te "călesc" pentru viitor. Un ochi plânge, alt...